Hos Gam Rai Massage i Brønshøj bliver du altid modtaget med et smil i vores massageklinik. Vores massage har fokus på forkælelse, afslapning og velvære i behagelige rammer.​

Professionel massage

Vores dygtige thaipiger har alle stor erfaring og ekspertise inden for de forskellige massagetyper og stræber efter at give dig lige præcis den massage, du har brug for. Som massageklinik lægger vi stor vægt på den personlige service, og med aromatiske olier og thaiinspirerede omgivelser kan du roligt læne dig tilbage og modtage en professionel og forkælende behandling.

Som led i den personlige service har du som kunde også mulighed for at vælge en bestemt massør efter ønske, så du er sikret den bedste massage efter dine ønsker og behov. Vi er en massageklinik, der søger at opfylde alle vores kunders ønsker og behov.

Central massageklinik
Vores massageklinik ligger på Novembervej 39 mellem Frederikssundvej og Mørkhøjvej på grænsen mellem Brønshøj og Herlev. Vi har gode parkeringsmuligheder og åbent hver dag mellem 9.00-22.00 - også i weekenden.

Du kan bestille tid til en massage på telefon 50 23 41 27 eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden, ligesom du naturligvis også er mere end velkommen til at komme forbi vores massageklinik og få en plads med det samme.

Kontakt os


Gam Rai Massage
Novembervej 39
2700 Brønshøj

(+45) 50 23 41 27
gamrai@comxnet.dk